• Αυτοκίνητα
    Μήπως πληρώνετε πολλά για ασφάλιστρα αυτοκινήτου?
  • Κατοικία
    Ασφάλιση κατοικίας


Ευκαιρίες καριέρας

There are no translations available.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Η ασφαλιστική βιομηχανία ανέκαθεν ήταν και είναι ο ανθηρότερος κλάδος της οικονομίας.

Για όσους ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τα ασφαλιστικά, οι προοπτικές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία είναι εξαιρετικά ευοίωνες.

Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών μας, είτε λόγω των διευρυμένων ασφαλιστικών τους αναγκών είτε ακόμα και λόγω των υποχρεωτικών ασφαλίσεων ευθύνης (αυτοκίνητα, σκάφη), που έχουν θεσπισθεί από την πολιτεία.

Για να επιτύχει όμως κάποιος θα πρέπει να εξελιχθεί σε σοβαρό επαγγελματία του είδους, γιατί το μέλλον ανήκει στους επαγγελματίες.

Σε μια υπηρεσία οι καταναλωτές επιζητούν λύσεις σε προβλήματα (ή ανάγκες), συσχετίζοντας τις με τις προσωπικές περιστάσεις. Αυτό είναι αληθές είτε ο καταναλωτής είναι εμπορικός ή προσωπικός αγοραστής .

Εφόσον εξ ορισμού οι υπηρεσίες είναι άυλες και δύσκολο να επιλεγούν, η αξία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσίαση και στην σωστή αντιμετώπιση και εκτίμηση του προς ασφάλιση κινδύνου. Η προσφορά ενδεδειγμένης λύσης και αντιμετώπισης του κάθε ασφαλιστικού προβλήματος θα είναι έργο αποκλειστικά επαγγελματία ασφαλιστικού πράκτορα ή ασφαλιστικού συμβούλου.

Για να γίνει όμως κάποιος επαγγελματίας χρειάζεται βοήθεια από ανθρώπους ή εταιρίες του χώρου, χρειάζεται στέγη επαγγελματική.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες στο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, μπροστά στον αδυσώπητο ανταγωνισμό που διαρκώς μεγαλώνει με φρενήρεις ρυθμούς, περιορίζουν τα έξοδα τους για να είναι ανταγωνιστικές και να επιβιώσουν, και ιδιαίτερα τα έξοδα πρόσκτησης εργασιών , κλείνοντας υποκαταστήματα και γραφεία, και ψάχνοντας εναλλακτικούς τρόπους πρόσκτησης εργασιών με φθηνότερο κόστος όπως είναι οι απευθείας πωλήσεις, το Bankassurance, ή την αντιπροσώπευση του από Πράκτορες Φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που διαθέτουν δική τους οργάνωση ,στέγη και δίκτυο, για την προώθηση των προϊόντων τους.

Επειδή το Bankassurance, αλλά και οι απευθείας πωλήσεις ,δεν αποδίδουν στις ασφαλιστικές την απαιτούμενη παραγωγή, (διότι εκ των πραγμάτων ο κάθε καταναλωτής που είναι και αισθάνεται σημαντικός, θέλει τον προσωπικό του ασφαλιστή), οι ασφαλιστικές είναι αναγκασμένες να συνεργάζονται με τα παραδοσιακά δίκτυα επαγγελματιών, πράγμα που ισχύει εδώ και πολλές δεκαετίες στο εξωτερικό.

Έχουμε λοιπόν από τη μια πλευρά οι ασφαλιστικές εταιρίες να αδυνατούν λόγω κόστους να στεγάσουν και να εκπαιδεύσουν συνεργάτες, από την άλλη επιβεβλημένη την ανάγκη συνεργασίας μαζί τους. Θα προτιμήσουν λοιπόν όπως είναι φυσικό οι συνεργασίες τους να είναι επιλεκτικές με Πράκτορες που είναι επαγγελματίες , που έχουν ένα σοβαρό Χαρτοφυλάκιο, και που έχουν τη δυνατότητα να στεγάσουν , να στρατολογήσουν, να εκπαιδεύσουν, να εποπτεύσουν των ασφαλιστικών εργασιών, των δικτύων τους, και που παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τα δίκτυα αυτά με γραμματιακώς και οργανωμένο λογιστήριο.

Επειδή παγιωμένη πρακτική θέλει όλες τις μεγάλες εταιρίες να μην ασχολούνται με τους μικρούς, στο μέλλον όλο και περισσότεροι διαμεσολαβούντες (πράκτορες, σύμβουλοι) θα συνασπίζονται διότι όπως είναι γνωστό σε όλους Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Η εταιρία μας , ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΕΠΕ, από καιρό έχει κατανοήσει ότι οι ραγδαίες αλλαγές στον κλάδο των ασφαλίσεων που συνέβαιναν στο εξωτερικό αναφορικά με την διαμεσολάβηση, δεν θα αργούσαν να έλθουν και στη χώρα μας.

Έτσι οι αλλαγές που ήρθαν, και που σχετίζονται κατ αρχήν με την ανάγκη που επιβάλει στις ασφαλιστικές εταιρίες η μείωση του κόστους πρόσκτησης εργασιών, και να στρέφονται όλο και περισσότερο σε επαγγελματίες, με σταδιακή μείωση των δικών τους γραφείων με συγχωνεύσεις ή και κλείσιμο ακόμα, την βρίσκει πανέτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Έχουμε δώσει σημαντικό βάρος πρώτα στην οργάνωση, και την συνεργασία μας με ασφαλιστικές αξιόπιστες χωρίς να αποκλείουμε συνεργασίες και με άλλες στο μέλλον που θα επιζητήσουν συνεργασία αφού η υποδομή μας είναι τέτοια που χωρίς πρόβλημα μπορεί να αντέξει το Βάρος. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο σε όλους τους κλάδους ασφάλισης , και το μηχανογραφικό μας σύστημα από όπου αντλούμε πληροφόρηση και στηριζόμαστε στις οικονομικές μας δοσοληψίες (παρακολούθηση λογαριασμών εταιριών), είναι από τα πλέον σύγχρονα στην Ελλάδα.

Η συνεργασία με την ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΕΠΕ , δίνει την δυνατότητα στον συνεργάτη μας να απολαμβάνει

Δυνατότητα διάθεσης ασφαλιστικών προϊόντων, από όλες τις Ασφαλιστικές που συνεργάζεται η εταιρία.
Πλήρη και διαρκή εκπαίδευση.
Ικανοποιητικό πακέτο αμοιβών & bonus.
Πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη.
Αντιμετώπιση από τις ασφαλιστικές των εργασιών τους με το κριτήριο του μεγάλου συνεργάτη και όχι αυτού των ολίγων συμβολαίων.
Άμεση παραλαβή συμβολαίων από την Εταιρία.
Άμεσο διακανονισμό ζημιών από ειδικευμένους υπαλλήλους
Εισπρακτική υπηρεσία
Επαγγελματική στέγη
Τέλος την ιδιότητα του συνεργάτη με μια εταιρία καταξιωμένη (BRAND NAME>), γνωστή στην περιοχή, η οποία έχει κατοχυρώσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Για όσους ενδιαφέρονται για συνεργασία ας επικοινωνήσουν μαζί μας για ενημέρωση και με προσωπικό ραντεβού θα γίνει συνάντηση για ανάλυση όλων των θεμάτων που αφορούν συνεργασία επιπέδου.

 
Είσοδος Συνεργατών
Who's Online
We have 44 guests online
Εγγραφή στα νέα