• Αυτοκίνητα
    Μήπως πληρώνετε πολλά για ασφάλιστρα αυτοκινήτου?
  • Κατοικία
    Ασφάλιση κατοικίας


Ομιλία εγκαινίων

There are no translations available.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΟΚΤ.2003

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνετε, να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση μας, και να παρευρεθείτε στα εγκαίνια των νέων μας γραφείων.

Μετά από αδιάλειπτη, και πλέον της εικοσαετίας παρουσία μας, στην Ιδιωτική ασφάλιση στη Ρόδο, δημιουργήσαμε, και στεγαστήκαμε σ αυτό το χώρο, που φιλοδοξούμε να γίνει σημείο αναφοράς για τον κλάδο μας.

Το γεγονός αυτό, πρωτίστως το οφείλουμε σε όλους εσάς, τους φίλους και πελάτες μας, τους Ροδίτες ,που μας αγκάλιασαν, μας πίστεψαν, και μας εμπιστεύθηκαν την εξασφάλιση, όχι μόνον της περιουσίας τους, αλλά και της ατομικής τους ασφάλισης.

 

Είναι κοινή διαπίστωση, ότι κύριο χαρακτηριστικό της εποχής μας, είναι η ταχύτητα.

Γρήγορη εναλλαγή καταστάσεων, πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών, αλλά και ατομικών - και μερικές φορές η ριζική ανατροπή τους, τείνει να γίνει μόνιμο φαινόμενο.

Καθημερινά, βομβαρδιζόμαστε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με ειδήσεις, που αφορούν ατυχήματα, φωτιές, κλοπές, και φυσικές καταστροφές.

Οι κίνδυνοι, που απειλούν την περιουσία μας, αλλά και την ίδια μας τη σωματική ακεραιότητα, είναι πιο συχνοί , πιο ορατοί, με αποτέλεσμα, να μας διακατέχουν αισθήματα φόβου, και ανασφάλειας.

Η μόνη μας άμυνα, σε όλους αυτούς τους κινδύνους, μιας και δεν μπορούμε να τους πολεμήσουμε, είναι η μείωση των οικονομικών επιπτώσεων, που ακολουθούν πάντα ένα τέτοιο γεγονός Δηλαδή η προσπάθεια μας να εξασφαλίσουμε την εισοδηματική μας ισχύ, ότι κι αν τύχει.

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι, αν η εισοδηματική μας ισχύς διακοπεί , ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει κάποια άλλη-εναλλακτική ΡΟΗ εισοδήματος.

Ο μόνος τρόπος για αυτήν την εναλλακτική Ροή εισοδήματος, είναι η σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων

Όλο και συχνότερα λοιπόν θα υπάρχει ανάγκη, των ασφαλιστικών υπηρεσιών μας.

Η αποστολή των ασφαλιστών λοιπόν, είναι η συμβολή στην μείωση όλων αυτών των οικονομικών επιπτώσεων, που ακολουθούν κάθε ζημιά.

Είναι μια αποστολή, που προσπαθούμε, ευτυχώς επιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια να φέρουμε εις πέρας, με συνέπεια στον πελάτη μας, με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια , που τοποθετούμε σε αξιόπιστες Ασφαλιστικές εταιρίες ,ύστερα από μελέτη του κάθε κινδύνου ,την προπαρασκευή, την παρουσίαση των καλύψεων και την καθοδήγηση του κάθε πελάτη.

Ηδη μέχρι σήμερα η εταιρία μας ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΕΠΕ με συνέπεια, έχει μεσολαβήσει στην αποζημίωση 7.000 ζημιωθέντων , διαφόρων κλάδων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στις οικονομικές-αρνητικές επιπτώσεις, των ζημιών που υπέστησαν.

Συμβάλλουμε επίσης όπως και κάθε άλλη επιχείρηση ,εν τω μέτρω του δυνατού και στην μείωση της ανεργίας στην περιοχή μας, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας .

Ήδη με την απασχόληση 20 ατόμων στο σύνολο, (υπαλλήλων και εξωτερικών συνεργατών) και με συνολικά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 12.000.000 ευρώ, έχουμε μοιράσει συνολικά αμοιβές που αγγίζουν τα 2.500.000 εκατομμύρια Ευρώ.

 

Όλα αυτά τα χρόνια κατορθώσαμε να κατοχυρώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους φίλους-πελάτες μας.

Αυτές ακριβώς τις σχέσεις θέλουμε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε.

Έχει προ πολλού παρέλθει η εποχή, που τα ασφαλιστήρια υπογραφόταν κυριολεκτικά στο πόδι, με την διαμεσολάβηση κάποιου τραπεζικού υπαλλήλου, η δημοσίου υπαλλήλου η και ακόμα κάποιου καλού παιδιού φίλου γνωστού μας.

Οι ανάγκες, για ασφαλιστική κάλυψη έχουν διευρυνθεί, τα ασφαλιστικά προβλήματα έγιναν πάρα πολύ σύνθετα , και οι πελάτες δικαιούνται και απαιτούν πλέον, επαγγελματική προσέγγιση, γνώση του αντικειμένου, και προ πάντων συνδρομή, και καθοδήγηση κατά την επέλευση της ζημιάς. Θέλουν αξιόπιστους επαγγελματίες ασφαλιστές, αλλά και αξιόπιστες Ασφαλιστικές εταιρίες. Ιδιαίτερα μετά την καθιέρωση του Φιλικού διακανονισμού στις ζημιές στον κλάδο αυτοκινήτων, όπου, ο αναίτιος πελάτης, πληρώνεται από την εταιρία του .

 

Η δημιουργία αυτού του χώρου πρωτίστως εκεί στοχεύει.

Ο πελάτης θα γνωρίζει ότι εμείς θα είμαστε εδώ στο χώρο μας, πρόθυμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα πρωτίστως άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Τελειώνοντας δεν θα πρέπει να παραλείψω να απευθύνω, ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, που κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, στήριξαν με την προθυμία τους την επαγγελματική τους κατάρτιση και τη δουλειά τους, όλη αυτή την προσπάθεια .

Τους υπόσχομαι από τη θέση αυτή ότι το μέλλον θα είναι εξ ίσου καλό.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας .

Μανώλης Β. Καρυδάκης


 
Είσοδος Συνεργατών
Who's Online
We have 31 guests online
Εγγραφή στα νέα