• Αυτοκίνητα
    Μήπως πληρώνετε πολλά για ασφάλιστρα αυτοκινήτου?
  • Κατοικία
    Ασφάλιση κατοικίας


Οι άνθρωποι μας

There are no translations available.Από τον Οκτώβριο του 2003, η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Κων/νου Τσαλδάρη 1 & Εθνικής Αντιστάσεως. Η μετοχική σύνθεση παραμένει η ίδια και η εταιρία είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις στο νέο οικονομικό περιβάλλον της ευρωζώνης. Η περιοχή αγοράς των γραφείων επιλέχθηκε ούτως ώστε να βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση (ορατή από παντού) και να υπάρχει άνεση στο parking. Ήδη έχει διαμορφωθεί από τον δήμο, παραπλεύρως των γραφείων parking δυναμικότητας χιλίων (1.000) αυτοκινήτων το οποίο χρησιμοποιούν οι πελάτες μας δωρεάν.

Η στελέχωση της εταιρίας από πέντε ειδικευμένους υπαλλήλους της δίνει την δυνατότητα να παρέχει σωστές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές στον τομέα της ενημέρωσης και δημιουργίας και διάθεσης νέων ασφαλιστικών προϊόντων, στον τομέα της διαπραγμάτευσης αλλά και στο σέρβις στην περίπτωση επέλευσης του ασφαλιστικού κινδύνου (ζημιά).

Για τον σκοπό αυτό έχουν οργανωθεί και λειτουργούν ανεξάρτητα τμήματα παραγωγής και διάθεσης προϊόντων, Οικονομικού ελέγχου και εισπράξεων, ξεχωριστό τμήμα ζημιών και Λογιστήριο. Όλα τα τμήματα υποστηρίζονται ηλεκτρονικά με ένα σύγχρονο πρόγραμμα που δίνει την δυνατότητα ασφαλούς παρακολούθησης και ανάλυσης όλων των κλάδων ενώ περιορίζει την περίπτωση λάθους.

Η εταιρία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλο τον χώρο των Δωδεκανήσων, με επιλεκτικές πάντα συνεργασίες πρακτόρων και ασφαλιστικών συμβούλων.

Η ίδρυση αυτοτελών υποκαταστημάτων που προβλέπεται από το καταστατικό και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, δρομολογείται και έτσι σύντομα θα υπάρξουν δύο Υποκαταστήματα, ένα στην Κρήτη και ένα στη Βόρειο Ελλάδα, τα οποία θα συνδέονται και θα υποστηρίζονται μηχανογραφικά από τα κεντρικά.


 
Είσοδος Συνεργατών
Εγγραφή στα νέα